Van harte welkom op de site van Kollen BV

Van harte welkom op de site van Kollen BV

Van harte welkom op de site van Kollen BV

Kollen BV is gespecialiseerd in:
  • leveren en/of leggen van kabels
  • leveren en/of stellen van lichtmasten
  • traffic service
  • Transportwerkzaamheden
  • railwerkzaamheden

De auto is voorzien van een kabellier. De haspels met kabel worden door ons gebracht. Meteen wordt de kabel in de sleuf gelierd en het restant wordt direct afgevoerd.

Leveren en/of stellen van lichtmasten:
Voor het plaatsen van verlichting zijn wij uitgerust met een auto die voorzien is van een kraan zodat de masten die door ons worden opgehaald meteen op de plaats van bestemming kan worden geplaatst. De 32 t/m kraan wordt middels een afstandbediening bediend en heeft een bereik van 25 m1 hoog.
De semi-dieplader is uitschuifbaar tot 19,66 m1 lang zodat ook de langste masten door ons zelf kunnen worden getransporteerd.

Traffic service
Voor het plaatsen of verwijderen van ANWB matrix borden zijn wij uitgerust met de nodige hulpstukken zodat in iedere situatie het geheel gemonteerd of gedemonteerd en meteen aan- of afgevoerd kan worden.

transportwerkzaamheden
Door met eigen kraan te laden of te lossen wordt het inhuren van overig, vaak duur materiaal overbodig en tevens kan aanzienlijk worden bespaard op wachttijden. Bovendien is de semi-dieplader voorzien van oprijplaten zodat er gemakkelijk een machine opgereden kan worden om deze zo te vervoeren. Daarnaast zijn diverse bokken aanwezig om het hoogteverschil van de dieplader op te vangen zodat bij containers de gehele laadvloer benut kan worden.

Railwerkzaamheden
Kollen BV is voorzien van het railcerificaat BTR waarmee werkzaamheden mogen worden uitgevoerd aan en langs het spoor.


Wij zijn 24 uur per dag voor onze klanten aan het werk.


Bijgewerkt: 15-04-2014 Kollen BV, Ooster Oenerweg 28, 8167 PD Oene, Tel : 0578-641100, Contact